BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

kalo kamu kawan sayer,klik2 la hokey

Thursday, September 8, 2011

.....

assalamualaikum...


huh!nak tulis ape ni.toing~toing~toing~


sekarang dah pun bulan September..cepatnya ms berlalu meninggalkan kita kan.


dan s e m b i l a n b u l a n yang meninggalkan sy penuh dengan dugaan dan cabaran


tawa berganti duka, hilaian tawa berganti sendu air mata

bak kata orang hidup ibarat roda


ada masa kita di atas dan kita tidak selamanya berada di bawah

dan saya menunggu dengan penuh harapan

akan tiba pula masa saya berada di atas


berdoa dan akan terus berdoa


bersabar dan akan terus bersabar


dan terus mendoakan kebahagiaan


mereka mereka...

3 lovely comments:

Wahida Shukeri said...

kak long, slmt hari raya...ampun maaf kalau ada salah dan silap and ampun maaf sbb album x siap2 lagi..sesungguhnya lepas balik dr temerloh hari tu, saya sgt lah sibuk plus eraly pregnant time tu...bila dh ok morning sickness, bulan puasa plak yg banyak kerja menimbum..lepas raya ni rasa mcm relief ckit...ampun ye...:)

karina said...

selamat hari raya gak to you.mohon ampun dan maaf atas segala salah dan silap.xpe wahida,take ur time:)

karina said...

jaga baby baek2 ok:)